Summer training sessions for tourists

18 May

Summer training sessions for tourists

Are you visiting Pula and you want to try something new and different?
Do you like a challenge and you’re not afraid of a good workout?
We’re here for you! Join our amazing team during your holiday!
We offer regular workout sessions all Summer!
Contact us via our Facebook or Instagram page

16 Apr

Pravilno vježbanje

Rezultate tjelovježbe ne možemo vidjeti odmah, no ukoliko vježbate već neko vrijeme, a ipak ne vidite promjene, vjerojatno nešto radite pogrešno. Pogledajte uobičajene greške te kako ih izvoditi na pravilan način.

15 Jan

Open Class

Pozivamo vas na još jedan otvoreni sat u našu lijepu dvoranu 27.01.2018. u 19:00 h.

Pokazati ćemo vam kako izgleda naš trening , te kojim se vježbama i tehnikama služimo da savladamo sve elemente koje spajamo u ples na šipci. Ponesite udobnu odjeću u kojoj možete vježbati. S obzirom da je broj polaznika ograničen, potvrdite u inbox svoj dolazak.

12 Jan

Open Class

Pozivamo vas na još jedan otvoreni sat u našu lijepu dvoranu. Pokazati ćemo vam kako izgleda naš trening , te kojim se vježbama i tehnikama služimo da savladamo sve elemente koje spajamo u ples na šipci. Ponesite udobnu odjeću u kojoj možete vježbati. S obzirom da je broj polaznika ograničen, potvrdite u inbox svoj dolazak.

Open Class se održava u subotu 13.01.2018. u 19:00 h.

5 Jan

Upisi u tijeku

Primamo cure i dečke, one bez iskustva i one koji su već trenirali ples na šipci. Svakom članu pristupamo individualno i pratimo njegov napredak. Prvi sat je probni i ukoliko vam se svidi … To je to 👋😀😀💪 Znate gdje smo! Prijave na e-mail ili u inbox i vidimo se 😀
S Pole Dance

25 Dec

Sretan Božić!

Svim našim članovima želimo sretan i prekrasan Božić! 🌲🌲🌲 Provedite ga uz najmilije i papajte bez grižnje savjesti, sve ćemo potrošiti na idućem treningu 💚💚💚

24 Dec
2 Dec

Pole Kids

Nažalost još uvijek večina roditelja imaju predasude o plesu na šipci i zgražavaju se na samu pomisao da bi njihovo dijete moglo takvo što trenirati. Kad bi samo znali koliko je to zahtjevan i težak sport koji zahtjeva rad i disciplinu te konstantno učenje. Pogodan je i za dječake i djevojčice. Kod nas se takvi treninzi “Pole KIds” već godinu dana održavaju po dva puta tjedno u trajanju od sat vremena. Pozivamo one koji ne žive u prošlom stoljeću  u kojima postoji imalo znatiželje da dovedu svoje dijete i slobodno pogledaju jedan trening naše najmlađe grupe. Za sada imamo 10 djevojčica koje propuštaju trening samo u slučaju bolesti.

Javite nam se 🙂

17 Jul

Rekreacijsko plesni dan na otvorenom

Pozivamo vas na Plesno rekreacijski dan na otvorenom u subotu 26.8.2018. u 17:00 sati u Šijanskoj Šumi.

S Tempo (funkcionalni treninzi ) , S Pole dance (sportski ples na šipci) i Pole kids pokazati će vam kako izgledajui treninzi koje možete i sami isprobatii te uz sve to dobro se zabaviti sa našim gostima:

Maja Pirc- pole dance
Ivo Štrkljević -pole dance
Darious Zienzis – pole dance & acro yoga
Mia Petković – Plesni Studio CoolStep
Plesni Studio CoolStep